ruim aanbod

Banket en gebak

Bekkers heeft een talrijk assortiment aan gebak, dat zal u niet ontgaan als u één van onze winkels binnenloopt. We bieden u iedere dag een ruim aanbod aan losse gebakjes, vlaaien en taarten. Ga voor de klassieke slagroomtaart of probeer eens een van de Bekkers specialiteiten zoals het monchougebak of het appelgebak. In de bakkerij wordt het gebak dagelijks vers bereid door ons team van banketbakkers.

bestellen

Bedrijfsvideo - Banket en gebak

Monchou

met de allerbeste verse ingrediënten

Monchou

Een van onze banketspecialiteiten is ons monchougebak. We maken dit gebak met de allerbeste verse ingrediënten. De monchou wordt gemaakt met melk van koeien van Nederlandse bodem. Met name in Uden, dat ook wel bekend staat als kersendorp, is de kersenmonchou erg populair. In de zomer met de komst van het zomerfruit, verkopen we ook heerlijk frisse en luchtige aardbeienmochou. De monchou is verkrijgbaar in een ronde monchoutaart voor 12 personen, een vierkante monchoutaart voor 6 personen en eenpersoons gebak.

bestellen
Slagroomtaart

een echte klassieker

Slagroomtaart

Heeft u iets te vieren of wilt u trakteren? De slagroomtaart is een echte klassieker als het om Hollandse traktaties gaat. Onze kleurrijke slagroomtaart is vol, zoet en fruitig. Deze traktatie is aan de zijkant bedekt met nootjes met bovenop een decoratie van vers fruit en chocolade.
Onze kleinste slagroomtaart is voor 8 personen maar we hebben ook al eens een slagroomtaart gemaakt voor 400 (!!!) personen.

bestellen
Fototaarten

gepersonaliseerd

Fototaarten

Bij Bakkerij Bekkers is het ook mogelijk om een fototaart te bestellen. Verras eens iemand met een slagroomtaart met een leuke foto of afbeelding erop. Of een feestelijke themataart voor de kids met thema’s zoals Frozen, Woezel en Pip of PSV. Zelfs voor de bespreking van uw bruidstaart, kunt u bij ons terecht.

meer informatie