Bakkerij Bekkers

Banket en gebak

Bekkers heeft een talrijk assortiment aan gebak, dat zal u niet ontgaan als u één van onze winkels binnenloopt. We bieden u iedere dag een ruim aanbod aan losse gebakjes, vlaaien en taarten. Ga voor de klassieke slagroomtaart of probeer eens een van de Bekkers specialiteiten zoals het monchougebak of het appelgebak. In de bakkerij wordt het gebak dagelijks vers bereid door ons team van banketbakkers.

Bekijk hier de bedrijfsvideo van Bakkerij Bekkers – Banket en gebak

Beste patissier van Nederland

Dat Bakkerij Bekkers de kennis en specialiteit in huis heeft om de mooiste creaties te maken als het om banket gaat, bewees onze Stephan Kemps in 2016 tijdens Bakkersvak. Hij werd uitgeroepen tot de winnaar van de Dutch Pastry Award 2016 en mocht zich een jaar lang de beste patissier van Nederland noemen! Zijn broer Jeroen, ook werkzaam bij Bekkers, werd in 2015 tweede in deze competitie. Stephan en Jeroen zijn onderdeel van het banketbakkersteam van Bekkers, waarin ze hun creativiteit kwijt kunnen in onder andere bruidstaarten.

20160307_130644     1 Pattissier van het jaar
Het winnende kunstwerk van Stephan.

Monchou

Een van onze banketspecialiteiten is ons monchougebak. We maken dit gebak met de allerbeste verse ingrediënten. De monchou wordt gemaakt met melk van koeien van Nederlandse bodem. Met name in Uden, dat ook wel bekend staat als kersendorp, is de kersenmonchou erg populair. In de zomer met de komst van het zomerfruit, verkopen we ook heerlijk frisse en luchtige aardbeienmochou. De monchou is verkrijgbaar in een ronde monchoutaart voor 12 personen, een vierkante monchoutaart voor 6 personen en per stuk gebak.
SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
Kersenmonchougebak                      Aardbeienmonchougebak

Appelgebak

Een traditie binnen Bakkerij Bekkers is het appelgebak. Van generatie op generatie wordt het grootvaders recept doorgegeven van Ons Pap’s appelgebak; een  appeltaart met een laag roomboterkruimels en een heerlijk knapperige dikke korst, rijk gevuld met de beste appels van het land. Ook het Beiers appelstuk is een populair stukje gebak naar eigen recept. Dit gebak bestaat uit cake met kleine stukjes appels en kaneelkorrels, afgedekt met appelpartjes.
SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
Paps appeltaart                                                   Beiers appelstuk

Slagroomtaart

Heeft u iets te vieren of wilt u trakteren? De slagroomtaart is een echte klassieker als het om Hollandse traktaties gaat. Onze kleurrijke slagroomtaart is vol, zoet en fruitig. Deze traktatie is aan de zijkant bedekt met nootjes met bovenop een decoratie van vers fruit en chocolade.
U heeft de keuze uit de volgende maten slagroomtaarten:

  • Rond 8 personen
  • Rond 10 personen
  • Rond 12 personen
  • Vierkant 10-12 personen
  • Vierkant 15-20 personen
  • Vierkant 30-36 personen
  • Vierkant 50 personen
  • Vierkant 100 personen

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Slagroomtaart 100 personen                           Slagroomtaart 10 tot 12 personen

Bij Bakkerij Bekkers is het ook mogelijk om een fototaart te bestellen. Verras eens iemand met een slagroomtaart met een leuke foto of afbeelding erop. Of een feestelijke themataart voor de kids met thema’s zoals Frozen, Cars of PSV. Zelfs voor de bespreking van uw bruidstaart, kunt u bij ons terecht.