Worstenbrood
Bakkerij Bekkers staat regionaal bekend om zijn worstenbroodjes. Van heide en verre ontvangen wij klanten die graag een worstenbroodje van Bekkers willen proberen. Het deeg maken we zelf en ook het gehakt wordt in de bakkerij vers gemaakt door de slager. We hebben een eigen slager in dienst die in een EG-gecertificeerde ruimte in de bakkerij het vlees verwerkt voor de worstenbroodjes. Onze worstenbroodjes maken we al meer dan 90 jaar volgens eigen recept en dat proef je!
Bekijk hier de bedrijfsvideo van Bakkerij Bekkers – Worstenbrood
Workshop worstenbroodjes maken
Bent u benieuwd naar hoe wij onze worstenbroodjes maken? Dan kunt u zich inschrijven voor de workshop worstenbroodjes maken. Leer het maken van deze lekkernij van Alexander Bekkers zelf. U maakt per persoon 4 worstenbroodjes en krijgt een rondleiding door de bakkerij. Als de worstenbroodjes in de oven staan, ontvangt u koffie met gebak. Het ideale verjaardagscadeau of groepsuitje!
De workshops vinden plaats vanaf 10 personen. Prijs en datum in overleg. Voor meer informatie neem contact met ons op via info@bakkerijbekkers.nl of klik hier.