bestel

Fototaarten

Heeft u iets te vieren of wilt u graag iemand in het zonnetje zetten? Met deze taart met eigen foto of logo geeft u een wel heel origineel en persoonlijk cadeau!

Onze fototaart is een heerlijke slagroomtaart gevuld met slagroom en kersen waarbij de zijkant bedekt is met nootjes met bovenop een decoratie van vers fruit en huisgemaakte chocolade versiering.

U heeft de keuze uit de volgende vier maten fototaarten:

Slagroomtaart rond 8 personen met logo/foto € 27.45
Slagroomtaart vierkant 10-12 personen logo/foto € 32.45
Slagroomtaart vierkant 15-20 personen logo/foto € 45.45
Slagroomtaart vierkant 30-36 personen logo/foto € 72.95

Op zoek naar een grotere taart?

Neem contact met ons op, klik hier.

fototaarten

Bestellen

Vul hieronder uw gegevens zo volledig mogelijk in, maak uw keuze voor grootte van de taart en upload uw gewenste afbeelding voor op de taart. Uw bestelling wordt van maandag tot en met vrijdag tot 16:00 verwerkt, op zaterdag tot 13:00 (uitgezonderd feestdagen). Indien er vragen zijn, nemen wij contact met u op.

U krijgt altijd een bevestiging van uw bestelling, wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 werkdag te verwerken. Fototaarten zijn niet op zondag en feestdagen leverbaar.

Bestelformulier:

    Gewenste winkel om op te halen:* Grootte taart:* Icing bekleden we over de taart voor een extra sfeervolle taart. Icing wordt vaak vergeleken met marsepein. Upload afbeelding:*

    Uw bestelling wordt van maandag tot en met vrijdag tot 16:00 verwerkt, op zaterdag tot 13:00 (uitgezonderd feestdagen).

    Indien er vragen zijn, nemen wij contact met u op. U krijgt altijd een bevestiging van uw bestelling, wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 werkdag te verwerken.