wat een plaatjes

Bruidstaarten

Om de taart volledig aan uw wensen te laten voldoen, gaan we rond de tafel zitten om de taart tot in de puntjes te bespreken. Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk een speciale bruidstaart.

We horen graag wat uw ideeën zijn over uw bruidstaart en zullen u een aantal voorbeelden laten zien van bruidstaarten. Ook de smaak en de vulling kunnen natuurlijk op uw wensen afgesteld worden. Door middel van de proeverij kunt u de verschillende smaken ervaren.

Om u een zorg te ontnemen op uw grote dag, bezorgen we vanzelfsprekend de bruidstaart. We onderhouden contact met uw trouwlocatie en bezorgen de taart op het gewenste tijdstip.

contact opnemen

we horen graag uw ideeën

Contact opnemen

Door de jarenlange ervaring van Bakkerij Bekkers en specialisatie in het maken van bruidstaarten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Twee, drie, vier of zelfs vijf etages. Onze banketbakkers maken een verrukkelijk en schitterend kunstwerk volgens uw wensen. Het aansnijden van de bruidstaart en de waardering van de gasten is een foto waard!

Wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Als u al ideeën heeft over de bruidstaart of eventueel voorbeelden van bruidstaarten, ontvangen wij deze graag.

    Voeg een afbeelding toe (Optioneel)