Bakkerij Bekkers

NIEUWS

Bakkerij Bekkers neemt bakkerswinkel Van de Mortel in Mariaheide over

MARIAHEIDE – Goed nieuws voor Mariaheide. Bakkerij Bekkers neemt de bakkerswinkel van Van de Mortel in Mariaheide over. Van de Mortel sloot afgelopen zaterdag de deuren. Dankzij de overname is Mariaheide straks maar een kleine week verstoken geweest van brood.

Lieke Mulder 31-10-18, 09:51 Laatste update: 09:53

Van de Mortel sloot vorige week de deuren van vier winkels. Eigenaar Patrick van de Mortel deed dat vanwege zijn gezondheid. Voor Mariaheide betekende dat dat er in het dorp sinds zaterdag nergens meer brood te kopen was. Medewerker Rick van Zutphen van Bakkerij Bekkers: ,,Dit wordt onze veertiende winkel. Alexander Bekkers neemt alleen deze winkel over, juist omdat er in Mariaheide anders helemaal geen brood meer te krijgen is. Het personeel, in ieder geval de vaste medewerkster die er al jaren werkt, gaat ook mee.”

Alexander Bekker neemt de andere drie winkels van Van de Mortel in Volkel, Erp en Beek en Donk niet over. De winkel in Mariaheide wordt nu veranderd in een Bekkers-winkel en vrijdag 2  november is de winkel voor het eerst open. Daarmee is Mariaheide dus nog geen week verstoken geweest van brood.