Bakkerij Bekkers

NIEUWS

Opening winkel Achtste Barrier

Bakkerij Achtste Barrier wordt Bakkerij Bekkers!

Op zaterdag 7 oktober stoppen Nel en Gerard de Kort met de bakkerij Achtste Barrier aan de Ardèchelaan 11 in Eindhoven. Ze hebben altijd met veel plezier de bakkerij en winkel gerund maar vinden het nu, na 17 jaar, tijd voor iets anders. Via deze weg willen zijn nog graag al hun trouwe klanten bedanken. Ze wilden hun klanten ook niet zonder brood  achterlaten dus hebben Bakkerij Bekkers gevraagd de zaak over te nemen.

Karin en Alexander Bekkers maken in hun moderne bakkerij in Veghel op ambachtelijke wijze de lekkerste broden en gebak. ’s Nachts gebakken, ’s morgens vroeg al in de winkel. Zoals de Brabander broden; stoere voedzame meergranen broden voor hardwerkende Brabanders.  Een van de specialiteiten zijn de desembroden. Alexander heeft ’n eigen desemcultuur ontwikkeld waarmee hij smaakvolle, luchtige desembroden maakt zoals je ze kent uit Frankrijk. Spelt, Bekkers maakt al jaren speltbroden, koeken en crackers omdat dit graan zo bijzonder goed voor je is én omdat je er heerlijke broden van kunt bakken.

Naast brood maken ze ook heerlijk gebak; hun monchoutaart bijvoorbeeld is in de andere winkels al ’n beroemdheid. Wil je ’n leuke, lekkere themataart voor ’n verjaardag of ’n ander feest? Geef je wensen op en de banketbakkers van Bekkers maken er iets bijzonders van.

Op woensdag is het voordeeldag: 5 broden halen is 4 betalen, dit geldt voor hele en halve broden.

Heerlijk zo’n bakker om de hoek!

Vanaf woensdag 18 oktober bent u van harte welkom in de vernieuwde zaak.

De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 t/m 16.00 uur.

12. 12